Hotelladmenistration


Pluggar hårt!

Tycker det är märkligt att man kan ha en känsla som inte ens går att beskriva.

Göteborg

Ååh har en jätte snäll kusin som låter mig låna hans lägenhet i helgen medan dom åker bort:) Så skönt att slippa pendla till jobbet men nu slipper jag ju de:) Men lite läskigt är det att vara själv i Göteborg när man läser om allt som händer. Dom har ju precis hittat en död människa på Hisingen där jag fick låna lägenhet förra gången. Men ska ju jobba förmiddag i helgen så får hålla mig inne på kvällarna;)

Snart dör datorn, men ska ta mig en kopp varm choklad och värma upp mig lite, fryser som en gnu!

Puss!

Fystest!

Första och sista gången jag gjorde fystest! Först gjorde vi någon grej där man skulle hoppa över och sen krypa under, den va inte så jobbig. Men sen gjorde vi idioten (när man springer fram och tillbaka och ökar sträckan varje gång typ) då dog jag lite. Sen så många situps under en viss tid, då dog jag ännu mer. Sedan springa (inte jogga) 2 km, då va jag verkligen död:) Sovit 1 ½ timme inatt också så inte jätte bra kombination men känner nu iaf att jag måste träna massa så att jag inte misslyckas såhär mkt igen;) Men känns gött efter iaf! Nu taggar vi skolfoto.. ha ha. Känner mig jätte söt efter morgondagens tortyr:) PUUUUUSS

Dilemma!

Vad gör man när arbetsuppgifterna är slut, kaffemaskinen är sönder och läxorna ligger hemma?

Jobb..

Jobb är jobb(igt) hehehehehe. Händer absolut ingenting för tillfället så jag tänkte skriva lite, vad vet jag inte riktigt men kan ju vara kul med lite livstecken:) Kan ju skriva det som jag tänker på dom närmsta 10 sekunderna från och med nu! Toalett, huvudverk, säng, sällskap, alkoholhantering, lööööön, juice, yoghurt?, buss fulla människor och där va tiden ute. Jaa detta var väl ett roligt inlägg:) Nu känner jag att jag borde återgå till arbetet och inte göra någonting. Tjingeling!

SD

Asså nu orkar jag inte med allt snack om SD, om att dom är dumma i huvudet och blablabla. Jag skulle absolut inte röstat på sd om jag hade röstat i år men tycker alla som snackar om dom och kallar dom för jävla rasister är ju minst lika mycket rasister som dom? eller hur? Liksom en tyst minut för att SD har kommit in i riksdagen? hahahahaha det är ju lite humor på den faktiskt:) Men sist jag kollade så va Sverige ett fritt land och vi hade yttrandefrihet och rätt att tycka och rösta hur vi vill. Visst klart man kan få bli upprörd över detta men tycker ni inte att det har gått för långt nu? Missförstå mig inte nu, jag är inte sverigedemokrat men tycker bara detta börjar bli riktigt jobbigt nu. Vi kan väl vänta och se hur SD påverkar riksdagen innan vi säger något? Det kan ju lika väl sluta bra som dåligt. Det var vad jag hade på hjärtat.

Sista gången

Jag och mamma tog en tur ut till Humla idag för att hämta något paket till mammas arbetskamrat och på vägen hem stannade vi till i Blidsberg för att ta en fika. Eftersom det är så fint väder idag och så varmt bestämde vi oss för att ta oss en sista fika på en uteservering. Just i det ögonblicket skulle jag vilja stanna en stund och bara njuta av solen och ljudet av "vattenfallet" och inte behöva tänka på något annat:) Denna stunden varade inte så länge för tillslut tog ju kaffet slut.. Men mysigt var det iaf:) Fast så lång tid kvar är det ju faktiskt inte tills det börjar krylla med folk på uteserveringarna, ett halvår går faktiskt fortare än man tror! Och snart är det ju vinter, då kan man ta med mackor och en termos varm choklad och sätta sig mot en vägg och sola lite:) Eller varför inte grilla korv?:D Nog om det, nu ska jag plugga lite alkoholhantering (världens tråkigaste kurs) och sedan blir det middag med familjen! Puss & kram

Hittade en fin bild på stället med ett spöke på! Det var väl gulligt tänkte jag

The Call



Juste!

Glömde säga att jag har slingat och klippt mig idag. Eftersom jag försöker blogga är det väl sånt jag ska skriva om?;) Syns inte jätte stor skillnad men är lite fräschare iaf. Och jag gillart!
Före(några dagar gammal bild)

Efter

Sen är det ju lite skillnad på ljus på bilderna haha men ni får klara er;)


Peace&Love

Sitter här och tittar igenom Beas bilder från peace och saknar det till 1000! Saknar alla goa människor, den varma ölen, musiken, bajamajorna (konstigt nog), dom trasiga solstolarna som man bytte ut varje dag, saknar att titta på alla människor som har däckat i ställningar jag inte trodde va möjligt, tälten, värmen, maddes skoskav hehe, ligga och skratta åt fisken som sovr med öppna ögon, sjunga what's the point, lyssna på we no speak americano till solen går upp, få mat av söta små stockholmare, hänga med camp efterfest, festa med gävlepojkarna och nu känner jag att jag börjar bli tjatig men längtar verkligen tills det är dags igen!:) Jag snor lite bilder från bea och hoppas på att det är okej:D

Adam och jag som snor Albins mat hehe


Madde diggar BM!


Madde är trött på att folk snor hennes stol


Pumpa madrass innan man ska sova är inte det roligaste att göra:)



Äru nöjd!!?


Bea kämpar


Ölhävartävling va de här ja!


Det va faktiskt kallt en morgon


Några snubbar som kände en annan snubbe i Marbäck


Cykeltaxi:)


Lite camphäng


Madde Bruni och Skarp!:D


David och Kim!:D


Fisken 2 och Fisken får avsluta denna bildbomb!


Natthumor!

Hahahahahahahahahha får ont i magen! Asså det är säkert för att jag är så trött men den här videon måste jag bara visa!

Hahahahahahahahaha så klockren att han bara hänger där!
Förlåt ska lägga mig nu. Godnatt!

Makeup

Kände att jag behövde en ny mascara så hittade en snygg haha, så slog jag till på ögonskugga med:) Kan va kul att ha till festligheter!

Här får du en riktig posebild pappa! Vet ju hur mycket du älskar folk som posar:)

Eller föredrar du denna?


Blää

Varför kan inte allt bara bli som jag vill? Känns som allt går emot mig just nu.. Men då är det tur att man har fått helg nu på en tisdag:) Då kanske man kan få tid att reda ut saker och ting:D Är ju inte den som gillar att gå omkring och va sur på allt så ska försöka se allt på den ljusa sidan;) Men för att trösta mig själv ska jag göra varm choklad och rosta mackor! Om det nu finns något att rosta hehe. Om inte ska jag iaf mysa framför tvn med en filt, är ju kaaaaallt:) Ha de så bra puss!

Planer

Nu har jag bestämt mig! Jag vill bli au pair efter studenten:D Har anmält mig till ett informationsmöte så för en gång skull kanske det inte bara är snack som det brukar va när det gäller mig:) Känner att jag inte vill bo hemma och jobba som dom flesta gör eller läsa vidare. Ta hand om söta små barn och glida lite i USA ett år kan ju aldrig skada innan man tar itu med sitt liv:) Och om jag nu inte skulle kunna fixa något så bor pappas kusin i USA och kanske känner någon familj som behöver någon som tar hand om barnen:) Finns ju andra vägar liksom:)
Tänker mig Kalifornien eftersom jag alltid velat åka dit!:) Hoppas verkligen detta är något som kommer bli av nu då! Snällasnällasnällasnällasnälla.
Puss!

Nya tag

Hehe jaa... den här helgen var ju kanske inte riktigt som jag hoppats på men imorn är det måndag och en start på den nya veckan! Ska se till att få en massa gjort, riktigt vad vet jag inte men de märker vi. Ska ju jobba i helgen så den blir nog lite roligare än denna iaf:) Jobb är ett ganska gött tidsfördriv;) Lite jobbigt att det är i Göteborg bara. Vore gött med en lägenhet där men stå på mina egna ben kommer jag nog inte få göra än på länge haha. Men nu ska jag se sista avsnittet av Glee (snyft) och få mig en god natts sömn och vakna på topphumör imorgon!
Godnatt

Baka baka liten kaka


Bakar lite chokladsockerkaka sisådär på en söndageftermiddag

Luncha


Ligger i soffan efter en god lunch på stan med min fina vän Emilia:)
Nu ska titta på Glee (är förälskad i den serien) och vänta på att mamma kommer och hämtar mig.
Vi ska åka till mina släktingar på kräftskiva och fira mina små söta kusiner som inte är så små längre:(
Dom fyller hela 13 år idag! Dom är tonåringar nu.. Fast kommer alltid se dom som mina söta småkusiner:D

Ha en trevlig helg! Puss

Fredagstråk


Idag är en sådan dag ingenting händer, känns som tiden står still. Men kan verkligen behöva en dag som denna:) Får passa på att slappa! Känns inte som om jag har så mycket att skriva om men ni får ha en rolig fredag iaf:) puss!

Går jag i skolan?

Asså detta är ju helt galet. Det känns verkligen inte som om jag går i skolan. Jag har ungefär en lektion om dagen, har inte fått läxor eler prov, det enda jag gör är att sitta av tiden haha. Och denna veckan har ju varit brutal;) Måndags var jag sjuk hehe, tisdags bakade vi kakor, idag satt vi med paint i 3 timmar och imorn lär vi göra lika dant och få reda på vilken lärare vi ska ha till vårat projektarbete. Sen är det helg eftersom vi är lediga på fredagar. Jag kommer ju hamna i chocktillstånd när jag tagit studenten och ska börja jobba! Jaja man ska väl inte klaga. Får ju tid till massa annat! Jag hade ju tänkt att leva hälsosamt och bli slim! Aa men visst ida hur många gånger har du inte sagt det? Men ska faktiskt ut och springa fredag morgon (usch) med rebecka så får vi väl helt enkelt se till att göra det till en vana:) För hur svårt kan det vara egentligen? Bara ta sig i kragen och göra det! Ne nu sitter jag här och skriver om ingenting.. Får väl hitta på något vettigt.. Titta på Glee eller nått:) Puss!

Höst

Blir så ledsen på folk som aldrig kan se det fina med hösten:( Visst det blir mörkare och mörkare och kallare och kallare + regn. Men grejen är att jag tycker verkligen om hösten:) Det bästa med hösten är nog ändå alla färger. Löven som blir röda, gula, oranga bruna och endel som fortfarande är gröna. Älskar blandningen! Sen tycker jag även om alla höstkläder;) Man kan börja ta på sig mössa, vantar, halsduk, stickade koftor och annat mysigt. Och sedan tycker jag om att det blir mörkt ute! Tänk alla mysiga kvällar med en kopp te/choklad framför tvn under en mysig filt:) Och då är nästan regnet ett måste!;) Juste, tänk alla ljus man kan tända nu:D Myyyyys!

Google har bevisen på att hösten är så mycket bättre än vad alla säger





Tänk om alla kunde se de fina med hösten istället för allt dåligt:)

Selest


September (den sista) är min favoritlåt just nu:)

Nattens sms

Igår va det inne en pratglad gäst från Stockholm tror jag? Aja han lämnade iaf en lapp om sin hemsida som va ganska kul:) Det är en hemsida där man kan skicka in sina fyllesms man fick som inte borde skickats ;) Typ dena tyckte jag va ganska kul hehe "Kollaps i hjärnan har gjort att du har fått flera sms inatt. Tänk bort dom och tänk att jag är en fin kille med känslor som behöver stöd istället för kritik".
Men tycker att ni ska kika in på deras hemsida www.nattenssms.se :D

11 september

Tur att jag kom på efter jobbet att det är 11 september idag. Annars hade jag nog varit paranoid hela dagen! Kan bli sådan ibland och då brukar jag inte kunna koncentrera mig jätte bra haha. Men varken flygplan eller Anna Lindhs mördare kom på besök utan första arbetsdagen gick bra:) Fick ringa några gånger till mina kollegor som va lediga när saker krånglade som jag inte var förberedd på;) Men nu måste jag sova, en härlig arbetsdag imorn också som man måste tänka på! godnatt


Göteborg

Nu har jag kommit till lägenheten jag ska låna över helgen. Har öpt min lilla frukost på pressbyrån och fixat alla grejer:) Nu ska jag sova, börjar kl 7 imorn. Godnatt!

Frullis!

How do you document real life

När idéerna är slut och man inte vill sova kan man ju alltid slösa massa tid på webcamen... Kul för er, bara en massa cambilder:) verkligen...






Planer planer och ännu mer planer

Asså känns som om jag går av snart! Hinner aldrig sätta mig och slappna av och göra de jag känner för, hinner aldrig bli frisk! Sen är jag jätte nervös inför helgen då jag ska vara själv på hotellet.. Förlåt att jag inte är så bra på att blogga nu men orkar verkligen inte. Nu har jag äntligen fått lägenheten för mig själv så nu ska jag lägga mig i soffan och göra absolut ingenting och kurera mig:) puss

Nyponsoppa


Känner att nyponsoppa och glass är min nya grej;)
Håller på att titta på Vampires Sucks, vet att många sagt att den är dålig men jag skrattar ungefär åt varje grej som händer i filmen hahaha. Ska fortsätta nu, puss:D

What have I done to fall so hard for you

Är jätte trött efter jobb och fotografering till affisch och har inte något kul att skriva så jag säger godnatt!

Hotellfrulle!

Asså man kan ju inte klaga på att jag får äta hotellfrukost när jag börjar 7;) Får ju betalt samtidigt också:D haha

Smickrande..


Här är då Jonas min arbetskamrat som funnit det roliga i min webcam... Låt bilden tala för sig själv

Diss!

Fy skäms på estrella! Äter aldrig estrella för jag tycker dom är ganska dåliga på att krydda sina chips, olw är sååååå mycket godare. Men min mamma som skulle vara snäll har lite dålig koll på märken:) Så hon köpte estrella till fredagsmyset men tänkte att det går ner ändå. Men vad är det jag ser när jag öppnar påser! Jo vita bleka äckliga små chips som inte smakar ett skit! Typ tre gröna prickar som ska föreställa krydda på chipsen! Gissa om jag är besviken nu asså:(


Jobb!

Ska göra min första dag på jobbet imorn! Är dock upplärning så ska hänga efter som en jobbig praktikant;) Som tur är det en jag känner som jag ska plåga imorn och även vålgästa över natten! Ska göra förmiddagspass imorn och på söndag så jag börjar 7 och slutar 5. Och gissa när jag behöver åka från Ulricehamn imorn för att hinna.. jo 04.50!!!!!!!! Insaaaaaane! Så mycket enklare att tigga luftmadrass i Göteborg så slipper jag gå upp 4 två dagar i rad haha... helvete va tidigt:( Jaja det är ju pengar iaf:) Fick åka in till Borås idag på min lediga dag (är ledig varje fredag hehe) för att handla lite passande kläder inför jobbet, det blev ett par svarta jeans och en vit skjorta från hm!

Skjortan jag köpte! Orkar inte ta bild på jeansen, dom ser ju ut som alla andra svarta jeans typ;)
Ska lägga mig i sägen och titta på film nu tills jag somnar! Hoppas på att bli trött fort så jag kan vara något utvilad.. Puss på er!

Mina sötnosar!

Myst lite idag


Puss!

Fy faan

Såg precis ett nyhetsklipp om en tjej som kastar nyfödda valpar i floden! Vafan är det för sjuk äcklig människa? Hur kan man göra något sånt!? Mår illa! Ååååååh sånna människor borde inte få finnas! Och det enda hon får är böter? Hon behöver ju vård! Fy sånthär gör mig så arg.

Här är länken till klippet: http://video.se.msn.com/watch/video/har-slanger-hon-valpar-i-floden/ahormyig
Varning för starka bilder!


Time for school


Haha ni lär ju få vänja er vid cambilder nu asså! Har ju ingen kamera så ni får stå ut med det:D

Btw, gjorde en snabb ful header för att jag inte orkade med min gammla. Får se om jag gör en bättre någon gång:)

WOHOOOO!

Fick jobbet som receptionist på några småhotell i Göteborg!:D Är grymt glad nu:)


Ny dator från skolan


Med webcam haha

Arbetsintervju

Hoppashoppashoppas!





Bajs de kommer inte gå bra haha

RSS 2.0