Premiär

Idag gäller det!:D Genrepet igår gick jätte bra men det är nu det verkligen gäller, idag klockan 6! Är så fruktansvärt taggad till tusen!:D:D:D Nu ska jag och Rebecka tagga med greveholm hihi. PUSS

Genrep!

Imorn är det genrep och våran koreografi till en dans är inte klar på låånga vägar.. HJÄLP! Och inte har jag bestämt något smink haha.. fuck:) Men det ska nog gå bra iaf:D Tycker det ska bli så jävla kul! Man börjar känna lite pirr i magen, hur ska jag kunna sova? Är astrött så ska läsa lite och försöka somna men kan lova att det inte blir många timmars sömn;) Ännu mindre i morgon, det är ju premiär på fredag haha. Men nu känner jag att jag babblar så går och lägger mig nu! godnatt:)

Torpa

Just nu håller intensivveckan på och vi repar för fullt!:) Idag har vi kunnat testa att repa med komstym (så jävla balla kläder alla har!) och vi har även repat med myggor (små mickar som sitter i ansiktet för er som inte vet). Allt känns på topp trots att jag vet att jag kommer skita på mig, bokstavligt talat, precis innan premiären:) Men tror jag kommer klara det iaf haha:D Asså det går verkligen inte beskriva hur kul vi har, vi är som en stor fet familj:D Men tro mig, det tar på krafterna.. Så jag ska nog borsta tänderna nu och läsa tills jag somnar:) Men ni får ha det superbra! Puss


Här är en del av alla goa från förra året på mysteriespelen som vi kör en gång om året:) (Jag längst bak i grått)

Jag vill..

åka på festival och dricka ljummen öl och träffa massa härligt folk, åka till ett varmt land och stanna där ett tag, åka till Stockholm och vandra på gatorna och vara totalt anonym, åka tillbaka till stugan och bara va, flytta till USA och slipa på min engelska, åka till England och njuta av accenten eller bara göra något galet och roligt!

Det var vad jag hade på mitt hjärta:)

Juste här får ni några bilder från winnerbäck som jag snodde från fanny.





Stugan

Nu sticker jag till Glommen:)

Google<3

Tävling

Har klickat mig in på en tävling där man skulle designa skor på nelly. Tyckte det va ganska roligt så gjorde ett par skor:D
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Tycker ni ska prova ni med:)


Lasse!

Falkenberg va bra, träffade en klasskompis och lite annat folk på kräftfestivalen i Glommen:) Trevligt trevligt. Men något som va grymt va winnerbäck! Åkte dit med mina fina vänner Beatrice, Fanny, Madde och Hanna, och tror att dom gilla det lika mycket som jag:) Men tog jag med mammas kamera som jag sa.. Svar nej:( Så det blir ännu ett inlägg utan bilder haha. Ne men Bea och Fanny tog några bilder som förhoppningsvis läggs upp på facebook så kan ju kanske lägga ut några av deras om jag får:) Får dock se när för sticker ner till Falkenberg igen imorn eller på tisdag och har ju inget internet där och sen drar intensivveckan inför torpaspelen igång men jag ska försöka ta mig tid att slänga in lite bilder och inlägg:) puss på er!

Lite avkopplning

Hej på er, drar till falkenberg imorn och stannar till lördag morgon och sen drar jag på winnerbäck på kvällen:) Så blir några dagar utan inlägg (ovanligt hehe) men funderar faktiskt på att ta med mammas kamera på lördag oavsett hur dålig den än är:D Så då blir det ju iaf lite bilder som aldrig förekommer på denna lilla blogg:D Men de ska bli gött att få komma iväg lite igen från allt och alla och bara ligga vid stranden och läsa en bok och bli brun:) Så ni får ha de så bra så hörs vi på söndag kanske:D Puss!

feeling hot hot hot

Åssa guud, det är ju dödande varmt! Jag vet att man inte ska klaga men detta är ju sjukt haha. Men som tur är så finns det sjöar:D Igår tog vi en tur med båten och åkte lite ring efter. Dock var det så mycket luft i den så man fick inte plats att sitta i den så det blev till att ligga på mage och klamra sig fast som om det vore livet;) Så räknade absolut med träningsverk idag men trodde aldrig i hela mitt liv att jag kunde ha såhär ont utan att dö! Och 30+ på de;) MUMS:) Ne så idag blev det en dag vid sjön med Robin och Alexander.
Imorn ska det bli lika varmt men då måste jag åka till Borås för att köpa present till Chen som fyller hela 18 år på onsdag:) Så får väl se om jag överlever dagen imorn utan sjön:( Men ska ta och sova lite nu, puss på er!
Förra året när vi firade Chen haha:)

åååååh!! puss på p&l!!!

Asså det finns inga ord för hur roligt jag hade det!! Utan att överdriva va det nog det bästa jag gjort i hela mitt liv:D haha. Nästan iaf:) Strålande sol hela tiden (utom onsdagen då vi kunde bada i vårat tält ), sjuuukt goa människor som jag kommer sakna som bara den, ööööööööööl och grym musik. Och eftersom jag inte har någon kamera är google min bästa vän haha.
Vi såg:
Hoffmaestro
The Kooks
Kent
BILLY TALENT!!!! LÄNGST FRAAAAAAM:D
The hives (galet!!)
The ark
Johnossi :D
Jay-z!!!
En sjuk vecka och jag är så jävla sugen på att dra på arvika nu haha. Men neee jag måste vänta ett helt år till SEN drar jag på peace and love igen:D Fy nu blev jag nästan ledsen över att jag sitter här hemma haha. Okej tänk bajamajabajamajabajamajabajamajabajamajabajamajabajamajabajamajabajamaja okej nu är jag lite gladare över att jag är här:) och lite kissenödig haha. Ne nu ska jag nog sova faktiskt. Åker till varberg imorn och drar på sommarfest som hålls varje år med torpafolket:) teatern asså. Så puss på er:)
Kan ju slänga in en liten bild från facebook:)
Jag och mina b-rudar haha! ååh vad jag inte tycker om det ordet längre

RSS 2.0