Lever

Tja måste väl bara säga att jag lever;) Verken hinner eller orkar uppdatera just nu men kommer väl skriva något någon gång:) Men nu någon skulle vara nyfiken så skriver vi loggbok som vi skickar till våran lärare som ska lägga ut det på skolan hemsida, vet dock inte när, men här är sidan iaf. Chao!

bajs

Kom såhär långt med packandet...

...tills jag såg att det fanns en webcam på datorn! (fått låna en dator av skolan)




Försökte göra en blåsgrej men camen va inte tillräckligt bra:(






ne nu får jag packa. på riktigt!!!

Packelipacka

Sitter här och funderar på om jag skulle börja packa? Ska ju åka hemmifrån kl 10 i 6.. uuuuuusch! Men problemet är att jag HATAR att packa haha. Och sen har jag egentligen inte tid :S Ska träffa min bästa killkompis idag, jag ska laga mat, ska fika med pappa och kanske på lite kalas ikväll också. Hur ska jag hinna allt?;) Blir nog en panikpackning inatt haha. Men är annars på ganska bra humör trots all stress:D Det är ju ASMYCKET snö ute!:D Fattar inte varför alla klagar? Alla ville ju ha en vit jul/vinter och nu har vi ju fått de vi ville:) Regn och slask är ju inte jävla mycket bättre?


Detta är utanför våran balkong hehehehe! Finner bara ett ord.. UNDERBART:D

Men komer troligen se ut såhär uppe i Funäsdalen:)

(Tagen i Tänndalen förra året, typ 10 min från Funäs) Det är ju en helt annan vinter där uppe:) Mycket finare.

Men nu hinner jag inte sitta här längre! Ha en trevlig Lördag:D Puss & Kram!

<3




Party!

Fasen va roligt jag hade igår haha!:D Nacken var ju kanske inte jätte rolig när alla kom fram och slängde sig runt halsen på en men va fan lite får man väl tåla:) Vi började kvällen md förfest med ett riktigt härligt tjejgäng som vet hur man festar! Sedan drog vi ner till trädgården där det kanske inte va jätte kul men när man väl kom igång med dansen blev det lyckat:) Och ni ska bara veta hur ont jag har i mina fötter! Den jäveln med klackskor som tror att mina fötter va ett dansgolv ska dööööö!;) Haha ne men som sagt lite får man tåla;)

Snodde lite bilder från Beatrice som jag tänkte slänga in:)

Beababe;)


Jag gillar att förstöra bilder:)




Snyggingar!


Vi körde lite nostalgilåtar!




Vi hittade en trädgård med en JÄKLA massa snö.. Va bara tvungen att leka lite tuff och klättra in för att se hur djupt de va:)

Men ska sticka ner och handla lite mat.. Fan.. Hatar att laga mat:( Ska bli rik och ha en egen kock!:D
ni får ha det så bra:) Puss & Kram


Jag lever! Typ..

Okej dehär med bloggandet går ju sådär haha. Men låg och tittade på Vampires Diaries så blev sugen på att skriv av sig lite när man under halva avsnittet fick titta på när dom skrev dagbok haha! Men den va bra:D Ska titta på andra avsnittet som börjar snart. Asså jag har blivit en riktig vampyrnörd!!!! Tycker dock inte twilight är något att hurra för men true blood blev jag fan kär i! Men nu ska jag sluta babbla och ta hand om mig själv. Klantade mig i skidbacken igår så mår inte så bra:( Bakhuvudet, nacken och ryggen har fått sig en jävla smäll. Va på sjukan idag och fick sitta med nackkrage när jag väntade på rönkten och röntgensvar haha absolut inget jag vill vara med om igen;)



haha en sådan obekväm sak fick jag ha:(

Men ne nu får jag sluta! Puss & Kram:)

noooo!!

fuck! det är simnig på idrotten idaaaaag kom jag på nuuuu!! orkar verkligen inte:(

okej kan gå med på att simma om vi simmar där! hehe:D

men nu måste jag packa ner skiten och vart fan är min bikini!? baaaaaaaajs.. puss & kram


:D!! zZzZ

WIIIIE! Har precis ringt min praktikplats för lite information och jag längtar SÅÅÅÅ mycket!!!! För er som inte vet så ska jag till Funäsdalen i 3 veckor!:) Men trots glädjen så är jag så sjukt trött. Hade sovmorgon till 20 i 11 och hade bara två lektioner men av någon anledning är jag äckeltrött och är därför lite småsur hehe, men ibland är det ju bara så;) Men nu ska trötta Ida plugga lite religion, weeey! Haha nu blev jag ännu mer trött för att jag skrev det..


Ser ni hur trött jag är! Titta bara påsarna under ögonen hahaha!! Tog bilden för 30 sekunder sen

Men nu får jag väl börja-.- Puss & Kram!

Ben and Jerry's

Blir bara ett snabbt inlägg idag!

Ska sätta mig nu med Ben and Jerry's och titta på massa avsnitt av Family Guy:) Sen måste jag skriva utvärdering på Londonresan med klassen.. Kanske slänger in lite Bilder från den någon gång:)

Puss & Kram


skridskor

GUUUD vad mina fötter värker!:O Haha kanske inte så konstigt när man inte har stått på ett par skridskor på flera år;) Men i vilket fall som helst va det roligt:) Älskar lektioner då man inte behöver plugga! Och jag chansar på att jag inte är den enda? haha. Men vad hjälper mot skoltrötthet om inte lite impulsköp?:D Köpte ett par skitsnygga tights idag på gina. Borde inte slösa mer pengar med tanke på att jag nyss va i London och brände några tusen-.- Och så har jag beställt från H&Ms vårkattalog. Menmen dom va ju snygga iaf:D Anorlunda men det gillar jag!


Dom ser nästan fula ut på bilden men med svarta stövlar och ett svart långt linne till eller något liknande är dom riktigt snygga:D

Och måste bara säga att det känns ganska skönt att blogga igen:D haha, hoppas jag inte tröttnar!

Puss & Kram


RSS 2.0