Almåsdagen

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är almåsdagen idag, hurra hurra hurra! Haha ne men det är faktiskt en ganska kul dag med tanke på hur tråkig våran skola faktiskt är:) Vi fick göra massa kul grejer som att kolla på catwalk, åka linbana, lära oss cirkussaker, ÄTAAAAAAAA(L) GOD MAAAAT!<3, tipspromenad och massa mer:D Riktigt kul faktiskt:) Dock har jag ingen kamera så tog ju som ni kan räkna ut inga bilder, men Hanna fota lite så kanske kan lägga ut senare någon gång:) Men googlade en bild och hitta ett ansikte jag kände igen;)


Nehe den ville inte laddas upp-.- Får väl vänta på att hanna lägger upp bilder på facebook:D


Men nu är det meningen att jag ska vidare till min klasskompis och fira lite, men har verkligen ingenting att ha på mig!! PANIIIIIIK! Känner på mig att jag inte komer lyckas få ihop något snyggt:( Men har några timmar på mig att fixa och äta:) Men ni får ha en bra Valborg eller vad man nu säger. Puss & kram!


Lager 157

Känner ni igen "jag ska BARA köpa det" så kommer man hem med en påse full med allt utom det man skule köpa?:) Skulle köpa mig ett par jeans eftersom mina sista använda par SPRACK när jag klättrade klättervägg på TUR-mässan i Göterborg!! Hahaha snacka om pinsamt! Men dedär köpet gick ju sådär.. köpte en tshirt, en tjocktröja och en jätte fin jeanskjorta istället haha. Nu ska jag inte köpa något på AAAAAAAAAAAAS länge. Och vi alla vet ju att det inte kommer hålla;)

Ne nu ska jag ta och titta på Vampire Diaries! Någon mer än jag som är beroende?;) haha

RSS 2.0